Startside ] Gerhart 1 ] Gerhart 2 ] Gerhart 3 ] Gerhart 4 ] Gerhart 5 ] Alpo 1 ] [ Alpo 2 ] Alpo 3 ]
 

 

 

Imruns Vahva Alpo Korialta

Alpo Den Sterke Fra Koria

ALPO

Sist oppdatert 07.07.2011

Torsdag 24. april 2008. Vi var spent på hvordan turen fra Brandval til Jessheim skulle gå. Han klynket litt den første milen, men så ble det stille i det nye buret hans. Hjemme gikk det også bra. Pinscheren Gerhart bare snuste litt på ham, og så var han akseptert. Første natten gikk også ganske greit. Han lå i buret sitt og ga uttrykk for at han heller ville kose seg sammen med oss, men etter en times tid, roet han seg og sov godt og lenge.

Fredag 25. april 2008. Her kan du se noen bilder som ble tatt på Alpos andre dag i nytt hjem.

 

Lørdag 26. april 2008. Andre natten sov han i buret sitt hele tiden. Deretter ble det full fres en god stund. Han har tydeligvis blitt husvarm nå. Spiser godt og er en skikkelig tøffing.

Søndag 27. april 2008. Tredje natten gikk like fint. Dårlig vær på dagtid, men dette var ingen hindring. Han har også begynt å venne seg til å gå i bånd.

 

Mandag 28. april 2008. Så har det gått enda en dag. Litt lengre turer i bånd i dag. Også har Alpo fått hilse på et par nabo-hunder og et par nabo-mennesker.  Menneskene hadde ihvertfall aldri sett en  affenpinscher før.

Tirsdag 29. april 2008. Alpo har vært en tur i dyrebutikken på Jessheim. Der hadde de aldri sett eller hørt om affenpinscher før. Ellers har han vært ute i hagen og noen turer med bånd i nabolaget. Han spiser godt og trives sammen med Gerhart.  Blir tøffere for hver dag.

Onsdag 30. april 2008. Lengre turer i bånd. Har hilst på flere hunder og flere mennesker. Folk lurer fælt på hvilken rase dette er.

Torsdag 1. mai 2008. Like aktiv krabat. Virkelig artig med en affenpinscher i huset. Også i dag har han hilst på mennesker som aldri har hørt om denne rasen før.

Tirsdag 6. mai 2008. På en av turene våre ble vi ropt på av den dame. "Unnskyld, er det en Affenpinscher", ropte hun, også kom hun løpende for å hilse på.

Lørdag 24. mai 2008. Nå har Alpo blitt skikkelig husvarm. Han leker med Gerhart og liker godt å gå tur sammen med ham. Vi møter stadig vekk mennesker som må bort og hilse på Alpo.

Mandag 26. mai 2008. Nå har Alpo blitt klipt litt. Pelsen vokser skikkelig. Han har også fått hilse på flere affenpinschere.

Torsdag 29. mai 2008. I dag har vi kjøpt saks. Alpo trenger pelsstell, noe vi ikke er vant til med pinscheren Gerhart. Siden han skal på utstilling den 22. juni, så er det best å få utstyret i orden i god tid.

Mandag 2. juni 2008. Vi var en tur på Skedsmokorset og trente til fremtidige utstillinger. Alpo var flink.

 

 

 

Søndag 22. juni 2008. Alpos første utstilling på Brårud i Nes, Akershus. Han ble BIR og søsteren Seija ble BIM.

 

Fredag 22. august 2008. To måneder har gått siden forrige oppdatering av denne siden. Alpo har vært med på hytta i ferien og bl.a. badet for første gang. Moro å se ham i action i vannet. Han gikk uti til bare hodet stakk opp, løp litt innover igjen og var ganske lenge uti.

Mandag 22- september 2008. En måned har gått siden forrige gang jeg skrev. Høsten begynner å komme. Vi har vært en tur i Oslo sentrum. Der var det mange som lurte på hvilken rase som var ute og gikk. Vi snakket med nordmenn, svensker, dansker og amerikanere. Her ligger Alpo og slapper av på stuegulvet etter formiddagsturen i dag.

Søndag 26. oktober 2008. Nå har det gått over en måned siden forrige oppdatering. Ingunn har vært hos oss og "frisert" Alpo slik at han er klar til utstilling i november.

 

Tirsdag 11. november 2008. Alpo har fått seg refleks-vest. Her er noen bilder:

Lørdag 22. november 2008. NORSK VINNER UTSTILLING PÅ HAMAR. 26 affenpinschere påmeldt. Alpo var der sammen med Ingunn og stilte iJunior-klasse - Hannhund. Resultat 1-3.

Torsdag 1. januar 2009. Alpo ble 1. år 16. desember, julaften har passert, og det nye året er i gang. Vi var spent på hvordan Alpo ville reagere på fyrverkeriet på nyttårsaften. Det gikk veldig bra. Han bjeffet bare litt da han hørte smellene. "Storebror" Gerhart var også roligere enn hva han har vært på tidligere nyttårskvelder. De nye reglene for fyrverkeri har ihvertfall gjort kvelden bedre for hundene.

Onsdag 4. februar 2009. Fortsatt like moro med en liten affenpinscher i huset. Vi møter stadig vekk folk som aldri har sett slike hunder før. Alpo liker seg ute i vinterværet. Han hopper rundt og dytter hele hodet ned i snøen.

Søndag 1. mars 2009. Alpo har vært fotomodell igjen.

  

Søndag 20. juni 2009. Ute i det fine været i dag.

     

 

Fredag 1. januar 2010. Lenge siden forrige oppdatering her inne. Vi har kommet til et nytt år, og hundene tok rakettene med fatning. Alpo bjeffet litt da han hørte de høyeste smellene, ellers var han som vanlig. "Broren hans", pinscheren Gerhart var helt rolig. Han har tidligere vært ganske nærvøs. Tydelig at de nye reglene om fyrverkeri gjør litt nytte for seg.

Lørdag 22. mai 2010. Stadig lang tid mellom hver oppdatering. Nå ser det ut til at sommeren kommer. Hundene er ute i hagen, og det er vel snart på tide å ta noen flere bilder og legge ut her.

Torsdag 7. juli 2011. Lang tid har gått siden forrige oppdatering. Her er noen bilder.

   


 

Copyrights © Solhellinga Data - Rune Hansen